energia plantelor

Energia plantelor | secretul vindecarilor miraculoase

Energia plantelor

In anul 2000 in anotimpul cald am facut un studiu asupra plantelor medicinale cunoscute si am ramas placut surprinsi de faptul ca energia pe care o simteam in maini, in degete si in corp era de aceeasi natura cu energia plantelor medicinale.

Sensibilitate vibratorie

Noi am capatat aceasta sensibilitate vibratorie deoarece am urmat cursuri de prin care se activeaza energia Kundalini existenta in toate fiintele umane. Datorita acestui fapt am cercetat cum se simte energia Kundalini in diverse locuri ale pamantului (asa numitele centre energetice) cum ar fi in Muntii Bucegi la Babele, la varful Omul, la pestera Ialomicioarei si am constatat ca energia acelor locuri era de aceeasi natura cu energia simtita prin meditatia facuta la si anume energia Kundalini. Ei bine am realizat ca energia Kundalini se poate simti in anumite plante, in anumiti copaci, in unele animale, insecte, pietre, etc. De ce am specificat unele? Fiindca sunt locuri unde se simte opusul acestei energii benefice, sunt plante otravitoare, etc.

Har

Ideea e ca si dumneavoastra puteti capata acest har cu o singura conditie - sa va doriti sincer sa faceti .

Shri Mataji Nirmala DeviGratie lui care este fondatoarea Sahaja Yoga noi putem simti aceasta energie benefica numita Kundalini.

Este necesar sa trezim aceasta energie, deoarece ea este ghidul ce ne va indruma in eliminarea blocajelor energetice ce pricinuiesc la nivelul corpului una sau mai multe boli. Cartea trateaza numai tratamentele pe centrii si canalele de energie, excluzand imensa cantitate de informatie prezenta in majoritatea cartilor de plante medicinale. Rezolvand dezechilibrele sau blocajele aparute in centrii si canalele de energie, eliminam din start boala instalata la nivelul corpului fizic si eventualele boli ce ar putea sa-si faca prezenta.

Experienta realizarii Sinelui nu necesita efort, se deruleaza intr-un interval scurt de timp, este accesibila oricui, indiferent de varsta, sex, calitati fizice sau nivel intelectual. Experienta va duce in mod spontan la echilibrarea persoanei si la restabilirea valorilor innascute ce s-au pierdut din cauza ignorantei. Experimentul consta in activarea energiei Kundalini cu ajutorul sursei de vibratii (energie) provenite de la o persoana realizata spiritual (iluminata) sau de la fotografia acelei persoane care emite o cantitate suficienta de energie pentru obtinerea unui rezultat favorabil. In ascensiunea sa Kundalini va curata o mare parte din blocajele energetice aflate in centrii de energie (chakre) sau pe canale (nadis).

Sanatate

Eliberarea centrilor si canalelor de blocajele acumulate va aduce nu numai sanatate si vitalitate individului ci si un echilibru interior in viata de zi cu zi pe care il doreste orice fiinta umana.

Meditatia prin Sahaja Yoga

Meditatia prin Sahaja Yoga este foarte simpla, nu necesita efort si se poate realiza cu mijloacele minime de care avem nevoie. Aceasta consta in a ramane la inceput pe perioade scurte in starea fara ganduri care va avea ca efect relaxarea sistemului nervos din corpul fizic si care ii va conferi persoanei calitati ce ii vor restabili echilibrul pe toate planurile.

Utilizarea plantelor medicinale

Prin aceasta metoda plantele vor fi utilizate sub indrumarea energiei Kundalini, care dupa trezire va indica unde exista probleme in corpul nostru subtil, printr-un flux de vibratii. Energia Kundalini prezenta in plantele medicinale va actiona la vindecarea chakrelor si canalelor de energie afectate. Vibratiile racoroase sunt manifestarea trezirii energiei Kundalini si se simt in palme, in degetele de la maini, in talpile picioarelor si deasupra capului sub forma unui vanticel (brize) racoros foarte placut. Racoarea vibratiilor va indica o buna stare a chakrelor si a canalelor de energie. Vibratiile caldute, intepaturile, greutatea in palme sau alte senzatii de disconfort ce apar in palme, respectiv in unul sau mai multe degete, va indica natura unui blocaj energetic ce in mod normal trebuie inlaturat. Cunoscand prin intermediul acestor senzatii zona afectata vom utiliza in mod rational una sau mai multe plante ce echilibreaza sau vindeca centrul energetic afectat. Sa presupunem ca simtim un blocaj energetic, la nivelul chakrei Nabhi drept, indicat prin degetul mijlociu de la mana dreapta. Atunci vom utiliza o planta care restabileste echilibrul in aceasta chakra. Daca blocajul este mare atunci vom utiliza una sau mai multe plante medicinale care prin actiunea lor au putere mare de vindecare asupra centrului afectat. In decursul tratamentului vom urmari calitatea vibratiilor din centrul afectat. Dupa restabilirea echilibrului si a sanatatii va sfatuim sa eliminati din comportamentul dumneavoastra cauzele ce au dus la aparitia blocajului si a bolii. Este indicat ca acest lucru sa se intample chiar in timpul tratamentului.

Din experienta proprie recomandam ca plantele medicinale pe care le utilizam sa fie recoltate la timp, de catre dumneavoastra. Explicatia este ca daca cumparam plante medicinale acestea trec prin mai multe maini la recoltare, persoanele care le culeg transmit acestora energia (vibratiile) proprie, fapt care duce la scaderea puterii de vindecare si nu mai actioneaza atat de eficient asupra problemelor pe care le avem. De aceea va sugeram ca dumneavoastra sa recoltati plantele necesare personal. Un avantaj foarte mare este ca la recoltare veti putea primi o doza consistenta de vibratii bune care va vor ajuta mult. Nu este eficient daca folosim plante medicinale recoltate in urma cu peste 12 luni. Ele isi pierd din efectele benefice. De retinut ca tratamentul este bine sa il faceti cu multa constiinciozitate si perseverenta. Trebuie stiut ca bolile au aparut in timp, sau fixat putin cate putin; la fel si eliminarea lor trebuie facuta treptat. Grabirea vindecarii este o mare naivitate. Trebuie stiuta cauza aparitiei bolii care poate fi singulara sau multipla. Boala apare ca urmare a unui comportament gresit. Atata timp cat nu ne schimbam atitudinea fata de viata nu avem sanse de a ne vindeca. Chiar daca printr-un miracol ne-am vindecat, iar cauza nu a fost eliminata, boala se va reintoarce.

Pentru inceput vom publica pe acest site doar cateva din cele 108 plante medicinale studiate. In functie de dorinta celor care vor accesa acest site vom publica si restul de plante studiate.

*** Aceasta carte este originala. Descoperirile cu privire la calitatile vindecatoare ale plantelor medicinale din punct de vedere energetic apartin in exclusivitate autorilor.